Uniek vrijwilligersproject

"ReconnAct Zeist Maatjes ondersteunen en begeleiden kwetsbare inwoners bij het zelfredzaam worden door het vinden van werk, vrijwilligerswerk en sociale activering”

> Meer over ons

Onbetaalbare voldoening

We zoeken nog meer Maatjes. Iets voor jou?
    Na een training/instructie ga je samen met je deelnemer schouder aan schouder ‘aan het werk’. En help je met een luisterend oor, praktische adviezen, indien mogelijk contacten uit je (zakelijke) netwerk, enz. Wat krijg je er voor terug? Veel voldoening.

> Meer weten/ Maatje worden?

Betekenisvol werk

Mensen weer terug brengen naar de arbeidsmarkt en de kans op werk vergroten met als ultiem doel een betaalde baan, dat is de opdracht die ReconnAct Zeist zichzelf stelt. Hiervoor worden ‘maatjes’ geworven en opgeleid. Deze maatjes worden gekoppeld aan mensen die werk zoeken. We werken samen met elke partij en elke ondernemer om een netwerk van potentiële werkgevers op te bouwen.

ReconnAct Zeist zoekt nieuwe maatjes!

Helaas zijn er nog steeds veel mensen die moeite hebben om terug de arbeidsmarkt op te gaan. Voor deze mensen zoeken we (per direct) nieuwe maatjes. Kijk hier voor een profielomschrijving en meer informatie.

Samen redzaam

ReconnAct verbindt mensen aan elkaar en werkt mee aan meer sociale samenhang in de samenleving. Een maatschappij waarin iedereen mee doet.  Stelt u uw werknemers beschikbaar om één uur per week jobmaatje te zijn? Doet u mee?

• Meld je (of je werknemers) aan als maatje en ondersteun een plaatsgenoot in zijn/haar weg terug naar werk.
  • Kom met ons in contact als je zelf behoefte hebt om getraind te worden door een  maatje.
  • Een mooie kans om als ondernemer/werkgever maatschappelijk betrokken te zijn en te doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Deelnemers vertellen

Mijn naam is Erwin, nu 35 jaar oud, met MBO opleiding in de agrarische sector (meer over Erwin).

Ik ben Iveta en woon sinds kort in Huis ter Heide met mijn dochter Sarah. Ik woon al 12 jaar in Nederland (meer over Iveta).

Ik (Cor) ben inmiddels 58 jaar en bereid hard te werken. Ondanks dat lezen en schrijven moeilijk voor mij is, laat ik mij niet kisten (meer over Cor).

Peymann ” Ik ben afkomstig uit Iran en journalist van beroep. Ik wil graag weer aan de slag in de journalistiek” (meer over Peymann).

(Lees verder over andere deelnemers).

Vrienden van ReconnAct Zeist: