• Betekenisvol werk

  Betekenisvol werk

  Mensen aan betekenisvol werk helpen, dat is de opdracht die ReconnAct Amersfoort zichzelf stelt. Dat doet ze door ‘jobmaatjes’ te werven en op te leiden. Deze maatjes worden gekoppeld aan mensen die werk zoeken.

  > Meer over ons

 • Onbetaalbare voldoening

  Onbetaalbare voldoening

  We zoeken nog meer jobmaatjes. Iets voor jou?
  Na een training/instructie ga je samen met je deelnemer, schouder aan schouder, ‘aan het werk’. Je helpt met een luisterend oor, geeft praktische adviezen en gebruikt contacten uit je eigen netwerk. Wat krijg je er voor terug? Een hoop voldoening!

  > Meer weten/ Maatje worden?

 • RESULTAAT MET JOBMAATJES!

  RESULTAAT MET JOBMAATJES!

  Soms lukt het niet om werk te vinden. Hoe fijn dat er dan een Jobmaatje naast je staat om te helpen, te wijzen op (nieuwe) mogelijkheden en moed en energie (terug) te geven. Een Jobmaatje: het wèrkt! (oud)deelnemers en jobmaatjes vertellen waarom.... > Lees de ervaringen

Betekenisvol werk

Mensen aan betekenisvol werk helpen, dat is de opdracht die ReconnAct Amersfoort zichzelf stelt. Dat doet ze door ‘maatjes’ te werven en op te leiden. Deze maatjes worden gekoppeld aan mensen die werk zoeken. Om een netwerk van potentiële werkgevers op te bouwen, geeft ReconnAct regelmatig presentaties aan ondernemers.

Samen redzaam

ReconnAct verbindt mensen aan elkaar en werkt mee aan een sterkere lokale samenleving, waarin we “samen redzaam” zijn. Doet u mee?

 • Meld je aan als maatje en lever een waardevolle bijdrage aan het welzijn van een plaatsgenoot.
 • Of misschien wilt u graag zelf een maatje?
 • Voor u als ondernemer/werkgever een manier om maatschappelijk verantwoord bezig te zijn (MVO)

meest actueel


Ik heb interesse, vertel me meer:

Meld je aan als Amersfoorts Maatje!

Als Amersfoorts Maatje begeleid je als vrijwilliger werkzoekenden naar werk. Dat doe je door met hen gesprekken te voeren, waarin je samen, op een gelijkwaardige basis, de mogelijkheden verkent.
Niets zo mooi als iemand weer meer glans geven in hun leven! Doe je ook mee?

Je krijgt een gratis maatjestraining.

Trainingen

Data basistrainingen 2018:  nieuwe jobmaatjes:  5 en 12 juli (avonden)

Events 2018:

Presentatie  van de publicatie “Resultaat met Jobmaatjes” op 18 juni 2018 in de Meet & Discover Stadsring. Voor o.a.(oud)deelnemers en Jobmaatjes

Intervisie Jobmaatjes: 10 apr 2018

Events 2017:

presentatie Synfoxs 4 april 2017


ReconnAct Amersfoort is één van de werkprojecten van de landelijk actieve organisatie ReconnAct.

Hun missie: “Het helpen opzetten en ondersteunen van Maatjes-projecten op lokaal niveau om zoveel mogelijk mensen in Nederland aan betekenisvol werk te helpen.

Meer weten over ReconnAct?