Vrienden van ReconnAct Amersfoort

De “vrienden” van ReconnAct Amersfoort

Jobmaatjes zetten zich belangeloos en met veel enthousiasme in voor hun deelnemers. Het projectteam werkt deels op vrijwillige basis. Helaas ontkomen wij er niet aan om in het project ReconnAct Amersfoort bepaalde kosten te maken. Elke steun in  immateriële of materiële zin wordt zeer gewaardeerd. Wij zijn dan ook dankbaar voor de (financiële) steun van onze “vrienden”.  Wilt u “vriend” worden? Neem dan contact op met projectleider Amersfoort voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

‘Out of the Box, congrestival’ 31 jan 2017 : donatie voor Jobmaatjes Amersfoort

In de Meet & Discover Stadsring werd op 31 januari van 13.30 tot 21.30 uur een bijzonder en druk bezocht congrestival georganiseerd. In 6 rondes konden de gasten aan diverse korte workshops deelnemen. Tussendoor was volop gelegenheid voor ondernemers en starters om te netwerken of een hapje of drankje te doen. Powerpoints en presentaties vanaf papier waren niet toegestaan voor de workshopaanbieders (!). ReconnAct Amersfoort verzorgde twee rondes en demonstreerde de betekenis van een Jobmaatje daarom met ‘levend materiaal’ ,een jobmaatje en een  deelnemer en met een matroeskja  (een poppetje in een poppetje in een poppetje ….).

De organisatoren van  het congrestival willen een deel van inschrijfkosten  doneren aan ReconnAct Amersfoort. Dat heeft ons projectteam heel plezierig verrast. Alle deelnemers aan het Out of the box programma willen wij daarom ook van harte  bedanken!!  Deze donatie zullen wij benutten ten behoeve van activiteiten voor de deelnemers en jobmaatjes  Amersfoort.

Sponsors en donateurs

Graag vermelden we  de sponsorovereenkomst die eind april gesloten is tussen Meet & Discover Stadsring Amersfoort en ReconnAct Amersfoort.  Jobmaatjes in ons Amersfoortse maatjesproject mogen kosteloos een zaaltje huren voor gesprekken met deelnemers. Ook kunnen zij gratis gebruikmaken van de workspace inclusief koffie/thee. Daarnaast kan ReconnAct o.a. met korting ruimtes huren voor trainingen of evenementen.

Het projectteam van ReconnAct Amersfoort  werkt regelmatig op locatie Meet & Discover. Een prima basis in hartje van Amersfoort  voor afspraken, leggen van contacten en verder promoten van onze missie: mensen opnieuw verbinden! (april 2016)

WEB600_2016-04_ReconnAct_M-en-D_Sponsorovereenkomst_IMG_8846

Joyce Hardeman, locatiemanager Meet & Discover (l) en Marian Connotte,  projectleider ReconnAct Amersfoort (r)  na ondertekening van de sponsorovereenkomst.

“Accommodatie-vrienden”

ReconnAct Amersfoort maakt momenteel kosteloos of tegen gereduceerd tarief gebruik van de volgende accommodaties:

  • Landelijk kantoor ReconnAct in Soesterberg
  • Meet & Discover Stadsring  in Amersfoort

De locaties worden door het projectteam gebruikt voor bijeenkomsten, trainingen of gesprekken tussen maatjes en deelnemers en overleg met  ambassadeurs van ReconnAct Amersfoort.