Ik zoek een Jobmaatje!

Ik zoek een Jobmaatje!

  • Ben je op zoek naar werk (of meer opdrachten als ZZP’er) en gaat dat nu niet zoals je dat wilt?
  • Dan kan een Jobmaatje, een vrijwillige coach, uitkomst bieden!
  • Jobmaatjes zijn “gewone” mensen die getraind zijn om jou te begeleiden naar zelfredzaamheid, (vrijwilligers)werk of ZZP-opdrachten.
  • ​Jobmaatjes kunnen je op meerdere gebieden tot steun zijn.
  • Jobmaatjes voeren gesprekken met jou, zijn een luisterend oor, confronteren je soms (maar alleen om je van dienst te zijn) en zetten waar mogelijk hun (zakelijke) netwerk voor je in.

Al tal van mensen hebben werk gevonden en anderen hebben hun leven een goede richting kunnen geven dankzij de inzet van de Jobmaatjes.

Wil je een Jobmaatje?

Ik zoek een Jobmaatje en wil graag met ReconnAct in contact komen. Neem dan eerst contact op met leusden@reconnact.nl.


Jobmaatjes helpen je graag!

Het ReconnAct Leusden project wil je graag helpen weer aan het werk te gaan.

In het project worden “gewone” mensen een Jobmaatje en gaan ze jou helpen een baan te vinden. Ze doen dat vrijwillig, ze krijgen er dus geen geld voor. Voor hen telt vooral de voldoening je geholpen te hebben! Natuurlijk worden ze wel opgeleid om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Interesse?

Heb je een bijstandsuitkering, bespreek dan met je klantmanager of een jobmaatje jou kan helpen. Neem contact op via leusden@reconnact.nl.


Een werkzoekende ICT-er:

“Ik ben in de vijftig en ik zat al vijf jaar thuis. Ik dacht nooit meer aan het werk te zullen gaan, een vreselijke gedachte.  Mijn Maatje heeft me toch weer dat nodige zelfvertrouwen gegeven om er weer in te gaan geloven. Via zijn netwerk kwam er opeens een baan vrij. En nog wel in een ICT-project, mijn vakgebied.  Ik moet er wel elke dag bijna 2 uur voor rijden, maar ik heb het er dolgraag voor over!”

Een ZZP-er:

“Ik ben kunstenaar en had te weinig opdrachten. Een Maatje heeft toen een brainstormsessie gedaan, waarbij we ‘buiten de box’ moesten denken. Soms was dat hilarisch, maar uiteindelijk kwamen tot de gedachte om de levens-geschiedenis van overledenen te gaan schilderen. Ik heb inmiddels al 2 betaalde opdrachten op zak.”