Uitnodiging Bruiscafé “Samen werken aan arbeidsparticipatie”.

Date(s) - 31/01/2019

Het Bruisnest
Kerkweg Oost 159
Waddinxveen

Categorieën

Het Bruiscafé is een informeel en interactief ontmoetings- en netwerkmoment voor vrijwilligers, professionals, ondernemers en ambtenaren die zich met arbeidsparticipatie bezig houden.
In het Bruiscafé willen we elkaar inspireren en de samenwerking zoeken waar nodig.
Het Bruiscafé is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met arbeidsparticipatie.
De vaste contactpersonen achter de organisatie van het Bruiscafé zijn Margo Vreeburg (Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen), Neda Elbers (Wadwijzer), Marjan Stoffers (ReconnAct Waddinxveen), Yvonne Visser (het Bruisnest) en Gillian de Koning (Bibliotheek de Groene Venen).

Uitnodiging Bruiscafé 31 januari 2019