RABObank sponsort het ReconnAct Jobmaatjesproject

ReconnAct Waddinxveen verbindt mensen die op zoek zijn naar werk met een vrijwillig Jobmaatje. En het werkt! Tot en met eind vorig jaar vonden 11 van de 27 Waddinxveners die zich hadden aangemeld een baan. Daarnaast vonden 4 van hen vrijwilligerswerk dat goed bij hen paste.

Het bijzondere van ReconnAct is dat de Jobmaatjes maatwerk bieden.  Om met een van hen te spreken: “ReconnAct voelde goed aan welk Jobmaatje ik nodig had.  Hij gaf mij het opstapje dat ik nodig had. Hij liet me weer denken in mogelijkheden in plaats van obstakels. Ik gaf aan dat ik graag auto reed en bij een klein bedrijf wilde werken. Ik heb nu de voor mij perfecte baan. Ik zou iedereen een traject via ReconnAct aanraden”.

RABObank de Gouwestreek maakt het mogelijk om te investeren in goede randvoorwaarden voor het project. Zo werd in 2018 de training van nieuwe Jobmaatjes gesteund en sponsort zij nu de vervanging van de kapotte printer.

Aanmelden kan door een email te sturen naar marjanstoffers@reconnact.nl