Ik zoek een jobmaatje

Ik zoek werk en zou graag de hulp van een Jobmaatje willen hebben!

• Ben je op zoek naar werk (of meer opdrachten als ZZP’er) en gaat dat nu niet zoals je dat wilt?
  • Dan kan een Jobmaatje, een vrijwillige coach, uitkomst bieden!
  • Jobmaatjes zijn “gewone” mensen die getraind zijn om jou te begeleiden naar zelfredzaamheid, (vrijwilligers)werk of ZZP-opdrachten.
  • ​Jobmaatjes kunnen je op meerdere gebieden tot steun zijn.
  • Jobmaatjes voeren gesprekken met jou, zijn een luisterend oor, confronteren je soms (maar alleen om je van dienst te zijn) en zetten waar mogelijk hun (zakelijke) netwerk voor je in.

Al tal van mensen hebben werk gevonden en anderen hebben hun leven een goede richting kunnen geven dankzij de inzet van de Jobmaatjes.

Jobmaatjes helpen je graag!

Het ReconnAct Waddinxveen project wil je graag helpen weer aan het werk te gaan.

In het project worden “gewone” mensen een Jobmaatje en gaan ze jou helpen een baan te vinden. Ze doen dat vrijwillig, ze krijgen er dus geen geld voor. Voor hen telt vooral de voldoening je geholpen te hebben! Natuurlijk worden ze wel opgeleid om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Citaat van een werkzoekende ICT-er:

“Ik ben in de vijftig en ik zat al vijf jaar thuis. Ik dacht nooit meer aan het werk te zullen gaan, een vreselijke gedachte.  Mijn Maatje heeft me toch weer dat nodige zelfvertrouwen gegeven om er weer in te gaan geloven. Via zijn netwerk kwam er opeens een baan vrij. En nog wel in een ICT-project, mijn vakgebied.  Ik moet er wel elke dag bijna 2 uur voor rijden, maar ik heb het er dolgraag voor over!”

Interesse? Zoek je een Jobmaatje?

Zoek je een Jobmaatje? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Heb je een bijstandsuitkering, bespreek dan met je klantmanager of een Jobmaatje jou kan helpen. Of neem ook contact met ons op via onderstaande button.

Ja, ik ben op zoek naar een Jobmaatje!